Імміграція до Манітоби
-
Зрозумів
-
Просто набираєш 60 і далі вже проходиш тому що українець чи як це працює ?
-
Підкажіть, як вклеїти візу дитині, якщо прилетіли з foil-less?
-
Дмитро, гляньте, будь ласка, до мого вище написаного запитання за сьогодні щодо Employment History. Як порадите зробити? Дякую.
-
Тому й питаю. Почала заповнювати за цим відео й тепер бачу, що це не працює. Родина з трьох, дитині 11 років. В мене форма для візи, в чоловіка для ворк перміту, в доньки взагалі стоїмо на питанні про досвід роботи за останні 10 років. Подивилася коментарі під вашим відео на ютубі, ця схема не працює. Треба окремо подаватися кожному дорослому та заповнювати форму 5257, але як додати дитину?
-
Підкажіть, при подачі на номінацію, додатки до диплома вказували як transcript чи теж як degree/diploma/certificate?
-
Доброго дня, Сім’я з 4х, всі отримали вже візи а тільки дитина до 2х років ні. Чи можна щось зробити? Дізнатись? Переподати?
-
Дякую. Так, не пропустило. Додатки перезавантажую як transcript.
-
Transcript, бо далі не пропустить засабмітити
-
Ви знаєте, я навіть не можу точно сказати🤔 чи взагалі був тоді express entry, но ми напевно йшли по non-express, аплікації на номінацію і потім вже на федеральний етап були паперові і відправляла їх поштою, оцих всіх онлайн порталів не було тоді ще…