Імміграція до Манітоби
-
Дитина кананадець, якщо хоча б один з батькiв має PR, хiба не так?
-
Дякую
-
То цей перший канадський паспорт разом із канадським свідоцтвом для народження для дитини і є citizenship by birth для дитини, я правильно розумію?
-
Доброго вечора , хтось їде в неділю з Вінніпегу в Брендон ?Або ввечері в нд з Брендону до Вінніпегу ? Треба поїхати подивитись квартиру( не безкоштовно)
-
Дитина при народженні в Канаді отримує канадське громадянство… Не треба подавати дитину на ПР
-
Ви всюди у своїх аплікаціях вказуєте, що дитина є громадянином Канади.
-
Доброї ночі. Як вам вдається скачати файли з canada.ca , якщо вони відкриваються таким чіном
-
Document Checklist [IMM 5690] цю форму неможливо скачати
-
Відкривайте в Акробаті і буде вам все як треба
-
Доброго дня 😊 Підскажіть як в загальному розірвати контракт на аренду в Канаді? Чи є якісь штрафи чи вистачить попередити за 1-3 місяці ?
-
Доброго дня! Порадьте як вклеїти дітям візу у паспорт. Ми приїхали до Канади минулого року по Foil Less візі, я вже кілька місяців намагаюся це зробити. Два рази подавала заявки, а вони мені шлють Visitor records, типу Study permit, який в аеропорту давали. Може хтось може допомогти порадити чи подати правильну заявку?
-
youtu.be/yq_0EPSsSvI
-
Добрий ранок, одним із пунктів зв'язку з Манітоба є підтримка громади, поясніть будь ласка, що це означає ? Які вимоги, документи потрібні для підтвердження
-
Громада/громадська організація має співпрацювати із MPNP і мати історію успішної підтримки іммігрантів у минулому. Фактично ця громада чи організація має бути "акредитованою" в MPNP для надання листів підтримки таким аплікантам. На сьогодні, із українських організацій, тільки КУК Манітоби є такою організацією, але КУК не надаєте підтримки для імміграції тим, хто приїхав по CUAET, адже критерії для українців і так зниженні, і КУК безпосередньо впливав на відкриття спецвибірки для українців. Єврейська громада також має схожу програму підтримки, але вони дать максимум кілька десятків листів підтримки на рік.
-
Я сам документи всі заповняв, плюс зараз все онлайн
-
uccmanitoba.ca/immigration/ Почитайте тут
-
Та ви шо , прям через акробат відкриє цю форму ? Прям качаєш з сайта і через акробат відкриваєш ? Вау . Завжди дивувався людям ,які не знають, але ж дадуть пораду .
-
Все можливо. Цей чекліст навіть є у файлах чату
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5690e.pdf Усе відкривається, просто треба відкривати файл не з браузеру, а з finder чи explorer (залежно від того чи у вас Windows, чи Mac)
-
youtu.be/tE9N1saKONk
22 Jan 2023, 05:40
54119/238482
16 minutes ago