Імміграція до Манітоби
-
Дитина при народженні в Канаді отримує канадське громадянство… Не треба подавати дитину на ПР
-
Відкривайте в Акробаті і буде вам все як треба
-
Доброго дня 😊 Підскажіть як в загальному розірвати контракт на аренду в Канаді? Чи є якісь штрафи чи вистачить попередити за 1-3 місяці ?
-
Доброго дня! Порадьте як вклеїти дітям візу у паспорт. Ми приїхали до Канади минулого року по Foil Less візі, я вже кілька місяців намагаюся це зробити. Два рази подавала заявки, а вони мені шлють Visitor records, типу Study permit, який в аеропорту давали. Може хтось може допомогти порадити чи подати правильну заявку?
-
youtu.be/yq_0EPSsSvI
-
Громада/громадська організація має співпрацювати із MPNP і мати історію успішної підтримки іммігрантів у минулому. Фактично ця громада чи організація має бути "акредитованою" в MPNP для надання листів підтримки таким аплікантам. На сьогодні, із українських організацій, тільки КУК Манітоби є такою організацією, але КУК не надаєте підтримки для імміграції тим, хто приїхав по CUAET, адже критерії для українців і так зниженні, і КУК безпосередньо впливав на відкриття спецвибірки для українців. Єврейська громада також має схожу програму підтримки, але вони дать максимум кілька десятків листів підтримки на рік.
-
Я сам документи всі заповняв, плюс зараз все онлайн
-
Як переглянути всі документи, які потрібно ?
-
Щастя Вам, здоров'я, вирішення всіх ваших проблем!