Імміграція до Манітоби
-
Мав на увазі першу вкладку 7 пункта (occupation in Manitoba) Вони питають Your intended occupation in Manitoba і потім Number of years you have worked in your intended occupation in the past five years. і я трошки не розумію за який досвід роботи вони питають за конкретну профессію чи загалом
-
Так
-
🧐🧐
-
Я вказувала таку саму як і у EOI.
-
Принаймні мені це здається більш логічним, чим одразу заявляти, що на цій позиції я працювати довго не планую
-
питання по заповненню наявних грошових коштів. Закладка 7 Adaptability- Assets, якщо кошти на рахунку в банку вказувати cash чи other? Кеш якось не логічно, так як кошти ці на рахунку, а опція "other" описує funds necessary for application in a bank account with the spouse. Підскажіть, яку опцію вибирати. Дякую
-
Cash означає живі гроші або грошові кошти, а не тільки готівку
-
Пан Wes, доброго дня Прошу вибачення, що турбую Вас. Менi сьогоднi дали verification letter з роботи, що я в них працюю з 24 жовтня permanent ,full time з годинами 22-40 за тиждень. Цей документ датований вiд 4 квiтня. Але 6 мiсяцiв буде 24 квiтня. Менi потрiбен новий документ?
-
-
добрий день. чи можна поміняти в саскачевані посвідчення водія без підтвердження досвіду водіння?