Імміграція до Манітоби
-
а чому не це? immigratemanitoba.com/work-in-manitoba/in-demand-occupations/
-
Кваліфіковані робітники в Манітобі | Імміграційні шляхи Манітоби immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/
-
Зараз кину силку
-
І де ж ви читаєте?
-
Не там*
-
Здається нам читаєте
-
Я правильно розумію, що без стаді перміт можна вчитись лише на курсах, які довжиною до 6 місяців?
-
Працюю за НОК А
-
НОК А це у вас по диплому, чи ви працюєте за НОК А?
-
і звісно, ніхто не обіцяв диво, почалася конкуренція кандидатів - це бачити на середньому балі. Зараз ще багато китайців починає іммігрувати у зв'язку з внутрішніми проблемами у країні. Але це парадігма життя - природний відбір
-
SWO - це не cuaet, а ознайомчий візит. Для cuaet - українська вибірка 60+ балів. immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Ну от, до прикладу, по моїй професії це CLB 5. Але якщо йти по SWO, то там для всіх CLB 4
-
є пріоритетні NOC тепер та умови до рівня CLB
-
Маєте на увазі умови swm?
-
Доброго дня! Чи можна в когось проконсультуватись на рахунок відкриття власної справи?
-
Як я зрозуміла з сайту, бо відео пана я не дивилася, то якщо йти через SWM, то рівень CLB має відповідати НОК. У мене НОК А, то я собі зрозуміла, що маю набрати мінімум CLB 5 для можливості подаватися. @weswestern підкажіть, будь ласка, чи я права?
-
Зайшла на оф.сайти: clb 4. Або той пан бреше або я не туди дивлюсь 🤷
-
Реєструйтесь онлайн, бо на місці це може коштувати якихось грошей. Видадуть у будь якому випадку паперові.
-
Я не в курсі, як в даному випадку працює, тому питаю) я так розумію, там де зараз пише «реєстрація наразі неможлива» за кілька днів до вильоту вона стане можлива. Реєструємося і все. Або не реєструємося, тоді перед вильотом в аеропорту дают посадочний талон
-
Не треба нічого друкувати. Вам на стійці в аеропорту коли будете здавати багаж видадуть посадкові до Торонто і на наступний рейс одразу.
22 Jan 2023, 05:40
5424/229829
2 minutes ago