Імміграція до Манітоби
-
Додам. Одні знайомі (ПР, працюють в ІТ, дохід на сім'ю 200К+) пожили у Манітобі 12 місяців, а потім вирішили поїхати у GTA. Там пожили 9-10 місяців, зрозуміли, що не тільки витрати високі , а й клімат дуже вологий, часто хворіли на ГРЗ у Онтаріо. Переїхали у Калгарі, де прожили ще 2 роки. Потім повернулися до Вінніпегу, де вже купили будинок і дочка поступила в університет. Кажуть, що сухий клімат Манітоби є для них найкращий.
-
Ми літом 2022 подорожували по Онтаріо, жара була страшна, з тою вологістю я чуть невмерла, відчуття як в сауні🥵
-
Блін з вами не поспориш 😂 Ця зима трошки затягнулась в Манітобі… Монреаль ще досить ремонтують інфраструктуру від льодяного дощу, 3 суток без світла сиділи люди… Сорі за офтоп, чат про імміграцію🥰
-
Доброго ранку всім в групі! В мене є питання, можливо хтось має відповідь ) Якщо в мене тільки ворк перміт, який я отримала по прильоту, щвичайно нема pr ще, чи можу я отримати study permit для того ,щоб вчитися в Канаді?
-
Ні, одночасно ви не можете мати і те і те. По стаді перміту ви можете працювати тільки обмежену кількість годин (зараз діють тимчасові виключення, коли студенти можуть працювати понад 20 годин, але за погодженням університету/коледжу). Work перміт має обмеження щодо навчання у навчальних закладах. Для отримання стаді перміт ви повинні надати лист про зарахування до навчального закладу.
-
Дякую, а які саме обмеження по ворк перміту щодо навчання? Ти взагалі не можеш навчатись по ворк перміту чи є певні умови?
-
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, до якого терміну продовжили надання financial assistance under CUAET? Дякую
-
Добрий вечір, підскажить хто знає медецину зараз можно проходити у Києві?