Імміграція до Манітоби
-
Та вона сьогодні в усіх чатах вже була.
-
Я поскаржилась вже
-
Добийте три щоб кікнути
-
Я впевнений що там ніхто нікуди не їде, а сама «схема» на передплаті за ті цигарки, ліки і т.п.
-
на провінційну программу необхідно вказувати шкільне навчання дітей? Ввела школу в Україні, школу діючу в Канаді, і тепер программа хоче відповідний документ. Документів шкільних з України немає відповідно. Хто подавався з дітьми, підскажіть як ви заповнювали
-
Вітаємо, Dima Yemets! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
в Україні запросила копії документів, відсканували у навчальному закладі. Якщо свідотств то можливо є можливість листа попросіть зі школи, або напишіть самі пояснення чому немає змоги надати. По Канаді взяла просто довідку в школі з підтвердженням де вчиться, скільки годин і стаціонарно.
-
Там наче немає такої вимоги. Нічого такого не завантажував, для дитини 9 років.
-
В мене паніка на рахунок замовлення довідки про несудимість з Китаю і Катару, хто може поділитися досвідом 🙏
-
я вже знайшла семестровий репорт з канадської школи, підгружу його. Я спочатку не заповнювала на дітей, потім почала перевіряти інформацію перед остаточною подачею і дочиталася в закладці історія освіти -"Enter the requested information concerning all secondary and post-secondary education (including university, college and apprenticeship training) that you have completed, as well as for your spouse and dependent child(ren), if applicable." І вирішила, що на дітей інформація також потрібна.
-
Написала в Приват
-
Secondary education - малось на увазі завершена середня освіта. Якби ваша дитина завершила школу в Україні і тут вступила до коледжу чи університету, то треба було.