Імміграція до Манітоби
-
Не буду більше нічого писати. Нікого не рекламував. Просто багато часу дивлюсь цього блогера з Манітоби.
-
На його сайті тупо копі паст з оф сайту. Ну таке.
-
Так я себе також пересилив послухати російську мову. Фактично чувак просто переказав офіційний сайт із своїми драматичними коментарями. І тупо рекламує свої послуги.
-
Спеціально передивився відео і його сайт. Дуже схоже що ви рекламуєте якогось консультанта, що у нас в чаті проти правил. Далі на рахунок зради. Те що він каже, що до рівня мови було завжди. На офіційному сайті інформація не змінилась: manitoba4ukraine.ca/uk/ Не вводьте, будь ласка, людей в оману.
-
Будь ласка, такі речі до імміграційного чату.
-
Як ваше повідомлення/посилання відноситься до теми чату?! Надалі, будь ласка, узгодьте з адміністрацією чату ваш намір щось постити, крім простих повідомлень.
-
Я володію українською. Але моя рідна мова російська. Мовне питання не повинно розділяти українців. Ми не росіяни ми вільні люди. Але кожен українець повинен знати мову солов'їну
-
А відео українця якій живе в Канаді. Якщо не важливо для вас особисто не треба дивитись
-
То не моє відео
-
Можете зробити відео українською, або англійською мовами, бо Ви ніби звертаєтесь до Українців і я так розумію, що розповідаєте про Канаду, але розповідаєте на якійсь свинячій мові...
-
А що саме змiнили?
-
Це жах. Дуже жорстка зміна програми. Це не підтримка а зрада
-
youtu.be/2mbRPkeUzrE
-
Молодець. Дуже дякую, що знайшли пояснення. Адміни сплять ще 😂
-
Ну я маю на увазі, шо коли робиш чекін на рейс до франкфурта, а він в мене був першим, автоматично зачекінило і на рейс до Торонто. Але тільки мою дівчину. Я робив ще раз вручну та платив додатково
-
А як це, автоматом. Ця ж процедура потребує рук
-
Цілком можливо. Аа, ще момент. На рейс кондору мою дівчину зачекінило автоматом, мене ні. Прийшлось вручну, доплативши 15€ за вибір місця)
-
Це тому, що до відльоту можна повернути квитки чи чому так
-
В підсумку за день бо відльоту я отримав боардінг пас. Обидва зразу. До франкфурта та до Торонто. В Франкфурті видали до Вінніпегу
-
І мені плз )
22 Jan 2023, 05:40
5459/231941
less than a minute ago