Імміграція до Манітоби
-
Так, вона так і пояснює, і каже що якщо без контракту, або довгостроковий, то це інша програма, але він не розуміє чому. Сам 20 років тому отримував pr і громадянство, по ходу по swm, і не просто не хоче розуміти
-
Ну балів може бути не так багато і не факт що у вибірку попаде
-
Так а якщо перший контракт на рік, а потім перепідписати?
-
Роботу знайшла дружина нормальну, то гадаю не буде звільнятися, ось тільки головне щоб цей контракт зробили правильно не безстроковий
-
Працюєте 6 місяців, створюєте ЕОІ, на питання про довготривалий контракт відповідаєте, що не маєте. Це потім можна пояснити, що ви плануєте звільнятися у найближчі кілька тижнів. Врахуйте, що вашу апілкацію будуть також оцінювати. Якщо ви будуте не працювати весь час після прохоження ЕОІ, то в офіцера можуть виниктути пиатння щодо вашого економічного успіху тут у провінції.
-
та ну перестаньте. Балова система майже та сама! Порахуйте! Я б не ризикувала йти по сво, на мій погляд свм більш надійна і швидша! Мою аплікацію розглянули за 5 тижнів, я вже на федеральному. І не хвилюйтеся за роботу про зміну сильно, у нас відкриті дозволи на роботу, тому це спрощує все.
-
Так, дякую