Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Nick Zheneva! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Пробний CELPIP Free online test secure.paragontesting.ca/InstructionalProducts/FreeOnlineSampleTest/FOST/View/1deeb70f-e15a-4198-a636-d799bb37c3a4 Ось посилання якщо комусь знадобиться
-
Так там точно так все як на офіційному екзамені, час йде однаковий, час на відповіді, на сам тест час йде, але можна прослухати ще раз якісь розмови але написано що на офіційному екзамені це не можна прослухати ще раз тільки одноразово будуть відтворювати всі розмови і таке інше. Але запис зараз аж на початок травні вільний, тому можливо щось трішки ще підтягнути і ще декілька разів пройти цей пробний тест для впевненості
-
Зрозумів, перегляну ще в ютубі по вашій рекомендації, дуже дякую за інформацію! Саме цікаве в тих тестах що ви все розумієте але коли читаєте питання то починаються незрозумілі слова, якесь одне слово не зрозуміли з речення і сенс може бути незрозумілий, я зрозумів розмову в слухань але виникли трішки проблеми з відповідями самими, так само в читанні, я прочитав тексти а коли потрібно відповідати я просто не запам’ятав щось а час вже підходить і потрібно відповідати далі, тому подивитись відео в ютубі це буде дуже добре для мене якщо вам це допомогло аж на 5 балів, то мені хочаб 1 лишній 😅
-
@weswestern Доброго вечора і дякую заздалегідь за відповіді. Наразі влаштувалась в бʼюті салон рецепшеоністом. Досі не підписала ніякого контракту, оскільки в них ніхто за контрактом і не працює і не просить. Тобто як я розумію, робота вважається безстроковою (ongoing). Але планую подаватися на програаму SWO, то прошу роботодавця створити для мене контракт з датою його закінчення. Але тепер в чаті ви кажете, що краще іти по SWM. Ось моя ситуація по балах (чому не хочу іти по SWM). Плюс не зовсім розумію, які критерії до роботи, оскільки в SWO це точно не грає ніякої ролі. Знайшла на сайті, що робота має співпадати з освітою (You must have all qualifications for the position including training/education and any required licence or certification.), моя освіта Менеджмент та Адміністрування. Моя ситуація по балах (найгірший випадок з поганим тестом з англійської) 1. Мова: 12 х 5 = 60 2. Вік: = 75 3. 2 повні роки роботи вдома за останні 5 років (2020 і 2021) = 50 4. Освіта. Маю диплом Спеціаліста. Наразі такі дипломи прирівняли до дипломів Магістра. Але ж на самому докумені написано Спеціаліст. Тож якщо брати Masters degree, то 125 балів. Якщо тільки бакалаврат, то це One post-secondary program of three years or more = 110 балів. 5. Якщо не заключу контакт на роботі, а так і буду працювати безстроково, то: Ongoing employment in Manitoba for 6 months or more with long-term job offer from the same employer = 500 6. Work experience in another province мінус 100 балів (кілька місяців працювала в убер делівері, тобто як селф емплойер) Всього 695. Якщо англійську здам краще, наприклад на CLB 6 = 20 x 5 = 100 І якщо врахують диплом Магістра, то 125. В цьому випадку всього = 750 балів. (Ще раз: 750 балів - найкращий варіант, але ж може бути і менше = 695) Якби не мінус 100 балів, то все ок, а так страшно, що просто буду пропускати всі вибірки. Буду дуже вдячна за компетентну думку. На яку програму краще подаватись: на SWO чи SWM?
-
Скажіть будь ласка, а по SWO які у вас бали виходять?
-
мову трохи не вірно рахуєте. CLB4- 48 балів( 12*4) =48. і якщо 48+75+50+125( спеціаліст 95% можете ставити магістра якщо стаціонар) + 500-100= 698 балів. І це мова мінімум. Якщо щось здасте вище в чому впевнена то і буде більша. Остання вибірка по свм 615( професії, щоразу інші вони самі вибирають) загальна 670. Ви вже проходите. Вибірка це автоматична програма тому якщо бали проходять висилається LAA автоматично. Моя думка СВМ!
-
Для SWO також потрібно працювати фултайм 6 місяців на того самого роботодавця. Плюс ви повинні закумулювати потрібну суму на рахунку. Якщо у вас нема контракту, то не страшно. Зберігайте всі пейстабс, за 6 місяців попросіть надати employment verification letter, прикріпите свої пейстаби з годинами, для спецвибірки цього має бути достатньо.