Імміграція до Манітоби
-
Вибірки останні були меньше ніж 700 балів по SWM
-
Так, SWM може бути оптимальним варіантом. Щодо роботи, то ви спокійно її зміните потім на федеральному етапі. Цього не потрібно боятися. Але вам самостійно потрібно вирішити щодо програми. Спецвибірка добра тим, що у разі набору 60 балів ти 100% отримаєш LAA. Мінус постійно акумулювати гроші на рахунках.
-
Дякую за виправлення про мову, моя помилка. Але в 2022 було багато за 700 (грудень 750, листопад 797, червень 773, квітень 707, березень 769), в які я би точно не попала і як буде далі ніхто ж не знає. Це означає, що мені буде потрібно просто чекати і продовжувати працювати на тому ж місці ?
-
Зрозуміла. Дуже дякую, є над чим подумати, ви прояснили деякі моменти. Тепер маю ще раз подумати саме про контракт, бо він би мене підстрахував у випадку, якщо через деякий час вони раптом вирішать скоротити години. Бо все це безстрокове і тільки на словах фултайм. Про пейстаби не дуже розумію шо і як, так як тільки півтора тижні там працюю. Надала їм свій номер сін і банківську інфо (зп ще ж не отримувала). Проте в розмові сьогодні мені сказали типу допоможуть чим зможуть через 6 місяців все дадуть як мені буде потрібно. Але він не міг ніяк зрозуміти навіщо мені контракт вже зараз, на початку і чому з датою закінчення (бо я ж до цього вечора розглядала тільки СВО)