Імміграція до Манітоби
-
Я перепрошую це ви до мене?
-
Доброго дня 😊 Підскажіть чи правильно я розумію процес: 1. До кінця Ворк перміту головне податись на PNP (чи відразу на Express Entry), і на підставі цього можна податись на Bridge Open Work Permit (BOWP)? 2. Якщо так, то за скільки місяців до кінця Open Work Permit (OWP) треба найпізніше це зробити? 3. Що буде в випадку відмови в PNP - чи такий BOWP також анульовується чи можна все ще подаватись на любі підходящі програми до кінця перміту? 4. Чи взагалі приходить відмова якщо відповідаєте критеріям, але просто були сильніші кандидати або більш потрібні професії і вас не вибрали? Чи просто чекаєш так в пулі місяцями аж поки не виберуть?
-
Та я зара відкрила чат щоб подивитись зворотні відповіді, і тут читаю і не можу зрозуміти...
-
Хто складав теорію іспит з вождіння російською або українською мовою? Напишіть будь ласка у приват.
-
Всім, хто планує подаватися на пр, мова потрібна на рівні 4 та вище, це стосується не тільки будівельників
-
Цей чат про імміграцію, напишіть Ваше питання сюди: t.me/ManitobaLife
-
Скажіть будь ласка якщо конкретно контракт з 6.02 до 4.08- це шість місяців але просто до п'ятниці)) то варто подаватись чи краще не треба?)
-
6 місяців з годинами від 30 до 40 на тиждень
-
Доброго дня! Скажіть,будь ласка,якщо подаватись по SWO потрібно чітко 6місяців календарних чи якась певна кількість годин загалом за цей час?
-
Я брала letter of employment коли було 6 місяців і 1 день. Більшість тут так робили)
-
Дякую за відповідь)
-
Це 6 місяців без 2 днів. Якщо врахувати, що вони чітко вимагають всюди 6 місяців, і навіть досвід роботи в Україні потрібно вираховувати по дням, то цього не достатньо. Я би не ризикувала. Але це моя думка. Можливо пан Wes Вас краще зорієнтує
-
Дякую
-
Доброго дня! У мене два запитання. Перше стосуеться сертефікату (табель) про вищу школу. Якщо в мене його забрали при вступі до ВУЗу, і я не маю можливості його забрати чи зробити новий - то я просто повинен написати пояснювальну записку і підгрузити разом з іншими доками. ЧИ є це правильним твердженням? Друге запитання про англійську мову. Якщо я маю Теер 3, я можу не сдавати англіську мову, але треба підгрузити якийсь файл для сабміту. То найкращим варіантом знову є пояснювальна записка. Чи є це правильним? Дуже дякую за розуміння
-
В мене така сама ситуація з атестатом. Я отримала витяг, переклала, додала його в поле certificate, а пояснювальну записку додала в поле transcript. Бо інакше прийдеться два рази підгружали пояснювальну, без цих 2 доків, не можна засабмітити заявку. Витяг отримала тут: info.edbo.gov.ua/edu-documents/. Прийшов на email протягом 1 доби. Номер атестату вказаний у дипломі бакалавра
-
Хтось вже робив довідку з польщі про несудимість якщо немає родичів,профіля зауфани і тд. Поділіться досвідом
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи робив хтось витяг про несудимість з Чехії, находячись в Канаді?
-
Через яку фірму робили витяг? Тому що я не маю можливості поїхати в Торонто в консульство.