Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи робив хтось витяг про несудимість з Чехії, находячись в Канаді?
-
Через яку фірму робили витяг? Тому що я не маю можливості поїхати в Торонто в консульство.
-
Дякую) І ще питання,скільки часу це все зайняло?
-
-
Дякую!
-
Ви все змішали в купу. 1. PNP vs EE різні речі. Ви плануєте подаватися через провінційну програму із профіль ЕЕ? Bridging work permit дають, якщо аплікація розглядається на федеральному етапі, після отримання AOR. 2. Щонайменше 2 місяці до закінчення діючого перміту 3. Ні, адже вам bridging work permit видають виключно на підставі того, що ваша аплікація у процесі. 4. Так, деколи буває відмова, але якщо вас відібрала провінція і дала номінацію, то федерали можуть відмовити у випадку фроду із документами або криміналом
-
Так ж не всім!є професії,де не потрібно мову здавати!міграційний консультант сказала!
-
Доброго дня!скажіть будьласка,ситуація така,людина працює поиточником,сказали здача мови не потрібна,але закінчив 9 класів((((,є надія,що щось з того получиться,чи таки вивченням мови підтягнути,мова всерівно вчиться,але з 0,і щоб не гаяти часу,так як бо професії можна не здавати,то вирішили не затягувати!?порадьте,чи в такій ситуації можна на щось розраховувати?
-
Наші все вміють і без освіти, життя вчить!але вас зрозуміла,потрібно щось закінчити (дякую вам
-
Так, у мене така. Teer 2, але мову я все одно здавала, щоб балів було більше
-
Та немає!закінчив 9 класів і все,працювати пішов😒
-
Це noc 75110, teer 5. Мова обов’язкова.