Імміграція до Манітоби
-
ЕЕ профайл створюється до ЕОІ. Спецвибірка не має ніяких 600 балів. Все, що вам потрібно набрати, це 60 балів. І все. Федеральний етап не має ніяких критеріїв, тільки документальний етап. Щось мені підказує, що ви не розібрались, як саме працює ЕЕ і чи воно вам потрібно. Для ЕЕ потрібно зробити оцінку диплома, мати відповідний досвід у TEER 0-3 поза межами Канади, мати мову від 7+ з усіх модулів, мати більше грошей, ніж для спецвибірки. Спочатку потрібно створити ЕЕ профіль, а потім вже подавати ЕОІ на спецвибірку. Більшість йде просто через провінційні програми, без ЕЕ.
-
Ммм, в мене змішалися два стріми(( дякую за роз'яснення 😊 То з SWО відразу подаватись можна на PR і не треба виконувати вимог на federal skill worker як на Express Entry ?🤔
-
Доброго дня. Підкажіть, при заповненні MPNP-Employment- Job title що проставити якщо в одного роботодавця більше 5 років але посади мінялися?
-
Величезне дякую!
-
Я питав роботодавця який в нас Noc моєї позиції , вона відповіла що не знає , тому що робота спіцифічна Coater operator Керую машиною яка наносить фарбу на папір Як можно дізнатись який це нок і тір?
-
Це тір 4
-
Якщо до закінчення мого work permit 2 роки і 3 місяці, то чи можна пожати на PR протягом оствнніх 6 місяців ?