Імміграція до Манітоби
-
Я здається вказувала 12😰🤔🤔🤔 Я зараз пошукаю у своїх скріншотах і можливо там буде. Щоб точно бути впевненою🙈 Я опиралась на визначення Secondary education в Україні. Я навчалась в загальноосвітній середній школі. У моєму випадку відлік я робила з 5го класу по 11ий - 7р Далі стандарт, вища освіта - 5р Разом у мене вийшло 12р.
-
Так, там автор поста якраз в цьому і сумнівалася
-
Дякую, можливо помиляюся тому вирішила перепитати . просто не зрозуміла, як може бути high school 10 років , якщо : Secondary (or high) school Secondary education is generally for kids 12 to 18 years old. This group usually includes Grades 7 to 12. Це 6 років , а у анкеті йдеться про 10 . Можливо включно elementary school, тоді зрозуміло
-
Здається, що ви помилилися....я на скріншоті відмітив ключове питання
-
Також писав 10, бо так насправді і було: перескакував з 3-го в 5-й клас в школі
-
Оо, перечитала що це ваш досвід) Супер - дуже Дякую У мене така сама ситуація як у вашої дружини 😇
-
Дякую 🙏 Тут у людей навіть не виникло питання про 4 роки secondary education. Вони одразу обирали між 10 -12 🤔
-
Дякую 🙏
-
Не бачу підказки Ніде нема ні крапочки ні знаку питання ((
-
Добрий вечір! Підкажіть будьласка хто заповнював аплікацію на pr - питання по секції Education В списку дає варінти для Total years of secondary education: 10-12років Але ж secondary education в Канаді це 9-12 класс, це всього 4роки Звідки береться 10-12років?