Імміграція до Манітоби
-
У будь якому випадку якщо не вистачає якогось документа треба писати пояснювальну записку. Буде на розсуд офіцера.
-
Здається десь була інформація, що можна свідоцтво запросити повторно, чи то у консульстві, не впевнений. Рекомендую також ознайомитись з інформацією в закріплених повідомленнях. Там є багато корисної інформації.
-
У вас є Дія? Якщо є дія, то ви спокійно витягуєте ОК-5 із пенсійного фонду. Якщо не має можливості взяти референси від роботодавця, то візьміть референс від бувших колег і разом з ОК5 і вашим листом поясненням все відскануєте і прикріпите як підтвердження досвіду. Це вже аж на етапі номінації. Для ЕОІ не потрібно жодних документів
-
Немає вимог щоб досвід співпадав з освітою.
-
я б не ризикувала так. А подалася за рік мінімум. ЕОІ та номінація можуть самі по собі максимально по закону зайняти 6,5 місяців. Далі федеральний рівень де тільки AOR може зайняти також декілька місяців(1-4 приблизно) , звичайний без ЕЕ. А податися на той же Ворк Перміт та мати легальний статус потрібно AOR хоча б. Це моя думка. Я розглядаю максимальні строки, може бути й швидше, але ж без гарантій
-
Дякую за вашу думку, цікаво чи правда, що коли очікування на PR, то автоматично ви легально перебуваєте в Канаді, навіть коли термін work permit завершився
-
Доброго дня. Можете підсказати будь ласка зі справою про не судимість. 1) підходить витяг з дії.? Та як бути далі? Дякую всим