Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Знайшла у чаті інфо по формі TD1, і у відео на ютубі від Dmytro каже, що цю форму роботодавець повинен дати в перший день. Але мені нічого такого не давали, і я вже відпрацювала тиждень. Як я розумію по відео, їх можна викачати з сайту і самостійно заповнити. А далі просто віднести роботодавцю? Він її повинен підписати і щоб у мене копія була, або як? Який наступний крок після того, як віддам запонену форму на руки? Чи можно якось перевірити, чи він запустив взагалі цей процес і чи вірно будуть відраховуватись податки? @weswestern
-
Я не бачу ніде , що стаж має бути підряд . Лише «за остані 5 років» ,повна зайнятість , та від 6 місяців . Відповідь потім скину в чат . У пана Wes знайомий з іншим кейсом ходив , у нього ,як я зрозумів будо 2 роки повних і 10 місяців . Тому йому сказали , що округляти не можна . Це зовсім різні ситуація на мою думку ) . Тому що у них написано , що округляти не можно . А про сумарність не бачу нічого )
-
Чому ні ? Вони пишуть що за останні 5 років рахується весь стаж на повну зайнятість від 6 місяців , але не можно округляти . Наприклад ,якщо у вас 10 місяців за остані 5 років всього, то ви не можете це клеймити ,як рік . Навіть 11 місяців і 29 днів . Але якщо у вас за 5 років , є два контракти , кожен на повну зайнятість , і від 6 місяців , то сумарно це більше року , тобто клеймити можно . Але я все одну вже відправив їм листа .