Імміграція до Манітоби
-
Я не бачу ніде , що стаж має бути підряд . Лише «за остані 5 років» ,повна зайнятість , та від 6 місяців . Відповідь потім скину в чат . У пана Wes знайомий з іншим кейсом ходив , у нього ,як я зрозумів будо 2 роки повних і 10 місяців . Тому йому сказали , що округляти не можна . Це зовсім різні ситуація на мою думку ) . Тому що у них написано , що округляти не можно . А про сумарність не бачу нічого )
-
Чому ні ? Вони пишуть що за останні 5 років рахується весь стаж на повну зайнятість від 6 місяців , але не можно округляти . Наприклад ,якщо у вас 10 місяців за остані 5 років всього, то ви не можете це клеймити ,як рік . Навіть 11 місяців і 29 днів . Але якщо у вас за 5 років , є два контракти , кожен на повну зайнятість , і від 6 місяців , то сумарно це більше року , тобто клеймити можно . Але я все одну вже відправив їм листа .
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка ,лист від роботодавця має якийсь термін ? Якщо я отримала лист підтвердження зараз ,але запис на здачу мови через 2 місяці . Чи брати потім свіжий ?
-
Вітаємо, Валентин! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня 😊 Підскажіть будь ласка: 1. Чи на SWO можна мати relations з провінцією в 6 місяців в любому NOC? Досвід є в TEER 3 який буду там подаватись в зяавці, але робота буде survivel TEER4/5 скоріш за все. На сайті це не спрецизовано... 2. Чи на SWO віднімають бали на якомусь з етапів якщо працювала і іншій провінції? Дякую 😊
-
Доброго ранку, якщо в когось було таке, напишіть мені, будь ласка, як ви виправили ситуацію: прийшла відповідь по PR аплікації: Application status: Returned One or more of your items need to be corrected. Check below for details. І на кожній документ: This document is incomplete, please review and update the document. я не розумію що виправляти
-
Можливо хто підскаже. Ситуація : робота на одного і того ж роботодавця парт тайм десь 5 місяців плюс мінус 20 год/тиждень, цей же роботодавець запропонував фулл тайм на вижчу посаду. Питання: щоб податися на свм, потрібно чекати пів року фулл тайм, чи можна якось додати ті години з парт тайм нижчої посади?
-
Лист має підтверджувати ваше працевлаштування 6 місяців і більше. Тут варіант або ще раз взяти новий лист або давати старий лист, додавати пейстабс. Крім того, у виписці з банку буде видна зарплата. У будь-якому випадку офіцер буде телефонувати до роботодавця і підтвердить факт роботи.
-
Доброго дня 😊 Підскажіть будь ласка (можливо ці питання вже задавались, але я не знайшла саме такого випадку): 1. Чи на SWO можна мати relations з провінцією в 6 місяців в любому NOC? Досвід є в TEER 3(NOC 41402) який буду там подавати в зяавці, але робота на 6 місяців буде в іншому NOC, а можливо і TEER. 2. Чи по SWO я буду прив'язана до якогось NOC? Того що подам в аплікації як свій досвід? 3. Чи на SWO і потім PR віднімають бали на якомусь з етапів якщо працювала і іншій провінції? Чи за це бали віднімають тільки по SWM? Дякую!😊