Імміграція до Манітоби
-
Для подачі, попередня робота в Україні для SWO чи для SWM повинна бути за тією ж спеціальністю, як і робота 6 міс у Канаді?
-
Всім доброго дня. Можливо хтось буде їхати з України до Вінніпегу обізвіться. Потрібно ліки купити. Буду вдячна за небайдужість.
-
Дякую !
-
Як таке можливо ? Як може не бути дії ? Там вхід по електронному підпису . Звичайний приватбанк підійде . Всі громадяни України вже мають кабінет в дії ,його не треба рееструвати . Звичайно,якщо ви не громодянин України , або не проживали в Україні впродовж 10 років , то можливо вас там не буде . Дивно
-
Шановні, через цифровий підпис заходити в дію , підійде будь-який банк , який має ліцензію НБУ ,навіть банк «Глобус» 🤣. Там величезний список . Не треба реестраціі , заходьте на сайт , вибираєте «увійти за допомогою—-Bank ID НБУ , зі списка вибираєте свій банк . І вуаля.
-
Як не має акаунту в банку, то не має і дії
-
Громадяни. Але не проживали 9 років
-
Дякую. Я це знаю)))) але нема нічого з того, що потрібно для Дїї. Ні сім-картки, ні ел.підпису, ні рахунку в будь-якому банку. Ще також буде проблема довідку про кріміналіті брати
-
Та отож
-
Ще можна було б за допомогою біометричного паспорту, але в нас нема