Дякую!
Ви знаєте, всіх ситуацій неможливо передбачити.
Я взагалі не впевнена, що в даному прикладі нададуть номінацію, так як наскільки я знаю, то робота має бути не гіршою за попередню (але я не профі, тож точно не скажу).
Ви можете діяти як вважаєте за потрібне, це ваша справа)
Та всі ваші доводи базуються га різних припущеннях: якщо те, якщо те і т.д.
Я згодна з вами, що без англійської мови в Канаді жити якось недоречно), згодна що сертифікат не завадить.
Але, років 10 тому, я здавала IELTS в Україні. Мені не вистачило 0,5 бала по одному з модулів для моїх цілей. І прийшлося перездавати (а це вже два рази по 300 баксів)), а ще + кілька місяців підготовки і це теж гроші, бо були індивідуальні заняття. Якби в мене була можливість не здавати його, я б не здавала)
Бо я постійно писала ті ессе після роботи до ночі, на досить дивні теми)) і т.д.
Вам що скучно? )) немає куди ті 300 баксів подіти? Я наприклад, завжди знайду куди витратити))
Чи можна на ЗСУ задонатити, чи родичам в Україні допомогти, бо там ціни вже як в Канаді, а зп нажаль ще ні.
Ну і також, є різні ситуації, різні кейси. Якщо англійська висока і здати її не проблема, то це легше, швидше і дешевше)
А якщо англійська близько 4, то це може зайняти не мало часу, тим більше коли людина багато працює (а мені здається зараз всі українці багато працюють) і не має багато вільного часу на підготовку до екзамену. Тож, я вважаю, що ніж витрачати час на підготовку до екзамену то можна спробувати подаватися без якщо є така можливість. Тим більше зараз дуже гарний прохідний бал)
А якщо вже буде все так погано, що не вийде) то вже тоді ще раз податися з екзаменом.
Але ж, якщо заявник відповідає всім вимогам нічого не порушуючи, то мають бути високі шанси що все вийде)
Але я нікого не закликаю здавати чи не здавати))
Вважаю, що кожен має оцінити свої власні можливості і прийняти рішення.