Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, якщо у дітей закінчуються паспорти, а з ними і візи в липні, то треба спочатку нові зробити і потім запускати Імм процес? Мій паспорт дійсний ще і я головний аплікант. Може хтось підскаже ще, яка процедура отримання нового паспорту і візи. Дякую, панство!
-
Ще ж є консульство в Едмонтоні, але записатися нереально
-
Я чекаю на консула у Вінніпезі. В Українсткому Конгресі Манітобі сказали, що це вирішується там, але сам процес неясний. Написала лист до консульства, чекаю на відповідь. Дякую!
-
Чоловік знайшов нову роботу, яка більше оплачується. Питання: чи потрібно відпрацювати півроку на одного роботодавця, щоб податися в майбутньому на ПР і потім працювати на іншого? Чи це повинен бути один і той самий роботодавець?
-
У нашого сина теж паспорт закінчуєтьс в липні. Ми почали процес на початку січня. Від подачі документів і отримання паспорту в руки пройшло 3 місяці + до 1.5 місяці, щоб отримати новий візітор рекорд. Сказати, що у вас часу немає - це нічого не сказати, навіть, якщо ви завтра в Оттаву полетите
-
раджу. Тому що Канаду цікавить строк перебування -/+6 місяців для поліс, а також якщо ви працювали там і були резидентом тоді довідка про несудимість потрібна не залежно від строку перебування: робоча віза наприклад. Ви перебували там з інших причин, і то що вам виплатили допомогу не входить в ці критерії. Тільки якщо були 6+ місяців тоді вказувати 24 параграф на мою думку потрібно