Імміграція до Манітоби
-
Дякую :)
-
Найкраще вияснити у коледжі, чи вони вас зарахують по робочому перміту. На сайті є розділ international students, там пише, що деякі програми вимагають study permit. Дружина працює в університеті Манітоби і каже, що деякі онлайн курси все одно вимагають стаді перміту.
-
Well, if I remeber correctly, on work permit there is a text, that says "you can't go to any kind of study..." Here is quote: "UNLESS AUTHORIZED, PROHIBITED FROM ATTENDING ANY EDUCATIONAL INSTITUTION, OR TAKING ANY ACADEMIC, PROFESSIONAL OR VOCATIONAL TRAINING COURSE." So I don't think that colledge will accept student without study permit. They can let you to apply, but afterwards you will need study permit to actually study.
-
В мене тоді виникає запитання, якщо я виїхала 3 березня і почала працювати з 21 березня у Польщі. Виїхала у Канаду 28 серпня. Тобто була там менше 6 місяців, працювала 5, мене також потрібна довідка про несудимість з Польщі?
-
зайдіть на сайт canada.ca у розділ поліцейські довідки, та інструкція до заповнення на ПР, там буде чітко написано що якщо були резидентом тоді довідка обов‘язкова. В Канаді ми резиденти з 1-го дня, у нас ворк перміти. Я не знаю на основі яких документів ви працювали там, чи мали ви статус саме резидента. Виясніть це все і отримаєте відповідь. Турист не має законного права працювати в іншій країні, якщо працюєте тоді резидент
-
Зрозуміла, дякую!
-
Так, звичайно. Мені там ще робили work permit як для українців. Дякую, буду робити запит.
-
А якщо не працювала і була більше, ніж пів року в іншій країні
-
А якщо нема можливості з однієї з країн, то можна написати пояснювальну записку
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Доброго дня! Підкажіть чи є ще в аеропортах волонтери, які допомагають із житлом, поселяють в готелі , і на який термін ? Дякую