Імміграція до Манітоби
-
Нажаль менше року, але підписати settlement plan змогли б
-
Оцініть свої шанси по двох програмах. Якщо друзі справді дозу понад рік і зможуть підписати settlement plan, то це може бути в варіант для ас також.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка якщо я хочу йти по українській програмі: маю роботу безконтрактну і не збираюся звільнятися, а також маю друзів канадійців. Як мені краще діяти в даному випадку
-
Поїхали далі:
-
Ну йолка-палка🤦♂️. Для чого взагалі потрібні закріплені повідомлення? Може вже почнете користуватися пошуком!
-
Добрий день. Як його підтвердити, якщо він з іншої країни?
-
Теж цікавить, у мене диплом бакалавра
-
Тепер зрозуміла😊 Дякую за відповідь!
-
Доброго дня.Маю диплом магістра англійською мовою. Чи потрібно його підтверджувати щоб йти по системі 60 балів? Дякую
-
Перед подачею треба у них уточнити. Може щось третє скажуть
-
Це непізнавані шляхи MPNP. Також раніше думав, що вже набрало чинності.
-
Дякую. Я читав це, читав офіційний сайт, читав, що ще не введені в дію. Я вже заплутався, якщо чесно. Якщо воно не має чинності, для чого публікувати цю вимогу на офіційному сайті?
-
В закріплених повідомленнях про це написано: 👉👉 Увага! Зміни до програми MPNP, які опубліковані на сайті immigratemanitoba.com у розділі MPNP Renewal поки не введені у дію, а тому вимоги In-demand Occupations не беруться поки до уваги.
-
незрозуміло кого слухати
-
я тому й питаю, тому що з того що тут написано багато суперечить словам дуже відомого серед українців імміграційного адвоката, у якого я був на консультації
-
Як це може працювати ? Якщо: To apply to the MPNP with the connection of Manitoba Invitation, you must upload in MPNP Online the Letter of Invitation you received directly from the MPNP after being interviewed by a program officer during a recruitment mission or exploratory visit.
-
Всі пишуть про досвід роботи в 6 місяців. А як щодо того, що на сайті написано про перелік робіт, по яким досить 6 місяців, а решта професій вимагає відпрацювання 12 місяців? Якщо я не правильно розумію, виправте будь ласка
-
Ідіть заплатіть 300-500 баксів і вам адвокат /консультант скаже теж саме. До речі, це написано на оф сайті
-
Система закине вас до SWM
-
Закріплені повідомлення - консультанти цієї групи.
22 Jan 2023, 05:40
5555/227287
about a minute ago