Імміграція до Манітоби
-
Якщо я не помиляюся, то тут були такі, що клеймили три роки освіти. Академічний рік відрізняється від календарного.
-
У будь-якому випадку для подачі на номінацію чоловік повинен взяти employment verification letter, де будуть прописані мови роботи
-
Офер був в усній формі в тому і справа. На бумазі немає нічого( тк саме контракт вони не дають.
-
Який у вас диплом? Молодшого спеціаліста?
-
Так ви ж сказали, що був офер. Чоловік пішов на роботу на основі оферу де були прописані всі умови employment, йому почали платити заробітну плату, він має пейстабс, там вказано відпрацьовані години і т.п.
-
Тоді 3
-
На бакалавра також не вчаться всі 4 роки, а 3 і 10 місяців.
-
У вас немає іншого варіанту, це обов'язковий документ для подачі на номінацію. Обов'язково там має бути прописано фултайм або кількість годин, зарплата і вказано, ще це перманентний контракт
-
Різниця 10 баллів в EOI, а голова кипить і ніхто мені не допоможе )
-
Доброго вечора, в мене ще ось таке питання є, цей документ (Employment verification letter) роботодавець повинен по запиту робітника видати, чи роботодавець може цього не зробити?! Звісно, при умові, що робітник працює на фул тайм і таке інше...
-
воно не читає документи ваші, програма звіряє внесені вами дані, можливо не вірно вказали дані в досвід роботи і зв‘язок з провінцією назву компанії, просто перевірте всю заявку, роздрукуйте ії буде легше
-
Вітаємо, Maks Sakharovsky! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
ні, просто вказано згідно канадського стандарту визнано магістр
-
це заявка на WES? бо я робила її в липні минулого року то підзабула. В мене диплом магістра і бакалавр. І відповідно я так і вказувала. Також подавала їм обидва дипломи, але платила за один. Переклад мені завіряли у іміграційному центрі, я не звіряла назву, якщо чесно. Просто повірила що там все ок
-
Дякую, я вже просто всі шляхи рішення шукала) і знайшла - проблема в комі була, в одному з полів вона не помістилась
-
Так, ще додатково потрібно вказати отримувачів ...щось не пам'ятаю такого коли інші подавали документи ... начебто там потрібно було тільки вказати document by document і все... може не то щось вибрав 🤔
-
Дякую за відповідь 🌸
-
видають по проханню, гарненько просите і пояснюєте для чого. Людський фактор!
-
отримувача вказуєте IRCC, якщо чесно я вибирала ще і ще конкретно Манітобу отримувача, але то лишні гроші беруть, і воно не потрібно. Для іміграції document by document , саме воно.
-
Вітаємо, Marianna Marianna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
22 Jan 2023, 05:40
55567/229835
about an hour ago