Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні почув, що допомогу платять тільки кінця липня. Хтось, щось знає про те?
-
А що таке Дуолінгво? І підкажіть ще, будь ласка, де саме ви дивитеся? На сайті кожного коледжу чи є якийсь провінційний ресурс, де є консолідована інформація?
-
Не рекламую чат тракерів, але може хтось з дальнобоєм має справу, тоді долучайтесь до колективу. Трохи про Манітобу зараз почали казати, то вирішив поділитися: t.me/truckingeu/119790
-
Підкажіть таке питання 1)Якщо подаватись на свм то скільки грошиків потрібно мати половину від сво? Тобто 6 на двох? 2) і якщо в мене деяка сума налічними буде і я покладу на карту офіцер не скаже що це друзі мені дали 3)Та питання якщо працював у морі 5 місяців перший контракт та 7 місяців другий компанія була одна й та сама але перерва була між ними щось біля пів року То чи можу я вносить це як підтвердження якщо в мене це стоїть в паспорті моряка та послужної чи треба якесь інше підтвердження мати
-
1- якщо ви працюєте то можуть врахувати вашу зп, на розгляд офіцера 2- якщо ви покладете і вони будуть там лежати до отриманя пр, можна написати листа пояснення де що привезли з собою і то є ваші кошти, бо можуть запросити виписку знову через декілька місяців 3- тут не знаю
-
На рахунок завірених перекладів документів.підходить і переклад з бюро перекладів з печаткою або власний переклад завірений нотаріусом в імміграційному центрі?
-
Доброго дня .шукаю 2-3 -з людей для приватного навчання англійської мови ,в групі з 5-6 чоловік .рівень 4-5.хто зацікавлений пишіть в приват Дякую
-
Підскажіть будь ласка, питання по SWM: 1. Чи достатньо просто перекласти диплом чи потрібно обов’язково робити через WES підтвердження? 2. Яка мінімальна сума потрібна бути на рахунку? 3. Всі документи (довідка про несудимість, довідка з досвідом роботи, довідка з банку і тд) потрібні після отримання номінації чи під час подачі документі на номінацію?
-
Дякую
-
Тобто переклад з України з бюро не потрібно нести в імміграційний центр і ще раз завіряти?
-
Доброго дня .шукаю 2-3 -з людей для приватного навчання англійської мови ,в групі з 5-6 чоловік .рівень 4-5 навчання з носієм мови з великим досвідом для підготовки до IELTS,хто зацікавлений пишіть в приват Дякую