Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня .шукаю 2-3 -з людей для приватного навчання англійської мови ,в групі з 5-6 чоловік .рівень 4-5 навчання з носієм мови з великим досвідом для підготовки до IELTS,хто зацікавлений пишіть в приват Дякую
-
1.- достатньо перекладу, не потрібно підвердження 2- немає мінімального рівня, вказуйте все що маєте, а далі на їх розгляд. Це у ваших інтресах. Сумми стандарт 10 т на головного +2т на кожного з сім‘ї 3- несудимість на федеральному треба, на провінцію не треба. На провінцію після ЕОІ: досвід роботи, банк і тд
-
Вітаємо, 54648 Заволока! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А якщо 5000 на рахунку ))))
-
Доброго дня шановні підкажіть будь ласка Яка процедура спілкування з консулом .Я читав у чаті,що мае бути у квітні.Чи потрібно щось заповнювати на сайті ось мені наприклад у дочки закінчується паспорт потрібен новий паспорт Мені потрібно підтвердити довіреність яку я зробив Тут Вінніпезі підкажіть як це правильно зробити Спасибі велике
-
Інформація про майбутнє виїзне консульське обслуговування (ВКО) публікується завчасно на офіційному сайті дип.установи, та/іноді на їх сторінках у соц.мережах. Нууу і представники КУКу напишуть (сподіваюсь) тут. А з приводу довіреності під час ВКО, краще запитайте ✉️ у консула. Щоб не сталось що Ви прийдете з нотаріатом, а займатись будуть лише паспортними питаннями. Ну це як порада.