Імміграція до Манітоби
-
Користувач mtobukva, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Хелло, скажите,..") не відповідає мові правил чату.
-
зайдіть на сайт canada.ca у розділ поліцейські довідки, та інструкція до заповнення на ПР, там буде чітко написано що якщо були резидентом тоді довідка обов‘язкова. В Канаді ми резиденти з 1-го дня, у нас ворк перміти. Я не знаю на основі яких документів ви працювали там, чи мали ви статус саме резидента. Виясніть це все і отримаєте відповідь. Турист не має законного права працювати в іншій країні, якщо працюєте тоді резидент
-
Довідки потрібні з країн де ви були більше ніж пів року за останні 5 років
-
Добрий день Скажіть будь ласка , у березні минулого року приїхала в Польшу з України . Була в Польщі 4 місяці та 1 місяць працювала . Питання : мені потрібна довідко про несудимість з Польщі ? Так як я працювала , та є песель( песель- це єдиний унікальний ідентифікатор кожного громадянина Польща)
-
В дітей паспорти закінчуються в грудні. Подали в лютому на нові. Старі паспорти (ще дійсні) з візами не забирають
-
5 років ви впевнені ???? Чи 10 може
-
Добрий вечір! Чи може хтось дати посилання на джерело, де я зможу відслідкувати, в яких числах приїде консул у Вінніпег?
-
Police certificates If you and your family members are 18 years of age and older and aren’t permanent residents or Canadian citizens, you must provide a valid police certificate for any country other than Canada in which you spent 6 or more months in a row since the age of 18.
-
Читайте IRCC guide, там чітко пише всі країни з 18 років. Термін 10 років тільки для ЕЕ аплікації. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5527-application-permanent-residence-temporary-resident-permit-holder.html#5527E3