Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть можно йти по SWO якщо ти знаходишся і працюєшь у MB 6міс.+?
-
Хіба ВЕС займається перекладом?
-
Вітаємо, Dimaniolla! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Українська Манітоба (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook) Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Українська Манітоба t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Anastasiia Serhus! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Українська Манітоба (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook) Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Українська Манітоба t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Аналізуйте резюме. Може ви пишете щось не те, що хочуть бачити. Вказуйте тільки релевантний досвід на дану позицію
-
Дякую! 🙏 А можна ще невеличке питання по програмі, Вам в приват,щоб не засмічувати тут
-
🤦♂, коли вже пошуком навчитесь користуватись: immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf
-
Вибачте, але я не можу знайти про 60 балів, цієї сторінки зараз немає. І по друге де написано що можна звільнятись після 6ти місяців. Тицніть мене носом будь-ласка.
-
~$300
-
CELPIP
-
Ще раз для всіх, хто недавно приєднався: українці можуть подаватися по різних програмах на ПР, ніхто їх не обмежує, яку програму вибирати. У той же час найпростішими програмами є: 1) Special immigration measure for Ukrainians, яка має критерії SWO, але там потрібно мати settlement funds і набирати 60 балів, мати зв'язок із провінцією 2) Skilled workers in Manitoba, загальний пул, відпрацювати 6 місяців на одного роботодавця і дальше продовжувати працювати. Тут рейтингова система. Вся інформація у закріплених повідомленнях.
-
Народ,цікаве питання,якщо в мене наприклад перміт закінчиться,але я подав документи на піар то перміт можна продовжити до кінця відбірки? Чи до того моменту доки мене не відберуть?
-
1. Якщо ви чоловіка не будете включати до заявки, то на нього гроші тоді не рахують. 2. Так, можна, якщо post-secondary program була 2 роки і більше. 3. Щоб отримати бали за досвід роботи поза межами Канади, то ви повинні рахувати виключно останні 5 років на момент подачі ЕОІ.