Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, якщо роботодавець надає референс, вказуючи тебе як гарного працівника, посаду і т.д але інформації щодо тривалого терміну праці не включено в листі, чи це може бути проблемою? Чи безстроковий контракт на роботі можна вважати long-term?
-
В мого питали, чи я збираюся звільнятися найближчим часом, він відповів, що ні, і ніхто мене не відпустить як гарного робітника😄 Після дзвінка прошйло лише 4 дні, тож поки чекаємо результат.
-
Також такое питання
-
Вітаю, спільното! Може, хтось теж із таким стикався Моїй мамі візовий центр у Львові призначив час на здачу біометрії у суботу. В гуглі пише, що вони в цей час не працюють, додзвонитися неможливо, на пошту не відповідають. Можливо, комусь тут ще у суботу призначали? Вони працюють, можна їхати? Мама не зі Львову, боїться змарнувати час на поїздку, якщо це помилка 🙁
-
Writing був легким 1. Е-mail в рекрутингову компанію, щодо пошуку працівників 2. Опитування на роботі стосовно робочого графіку Speaking був жахливий 1. Питання про те як змінилося моє життя після якогось вчинку , я вже точно не памʼятаю, але поки дочитала питання (читаю я швидко), вже почався запис для говоріння 2. Питання про поради які б я дала старшокласнику( тут українською одразу не сформулюєш) 3. Порівняти спальні мішки 4. Опис картинок. Була якась діч. Парк у вигляді голови людини 5. Питання про те щоб вмовити людину купити машину замість мотоциклу Я усе не памʼятаю. Але основна складність була не стільки про англійську, скільки про те, як швидко реагувати та говорити.