Імміграція до Манітоби
-
Writing був легким 1. Е-mail в рекрутингову компанію, щодо пошуку працівників 2. Опитування на роботі стосовно робочого графіку Speaking був жахливий 1. Питання про те як змінилося моє життя після якогось вчинку , я вже точно не памʼятаю, але поки дочитала питання (читаю я швидко), вже почався запис для говоріння 2. Питання про поради які б я дала старшокласнику( тут українською одразу не сформулюєш) 3. Порівняти спальні мішки 4. Опис картинок. Була якась діч. Парк у вигляді голови людини 5. Питання про те щоб вмовити людину купити машину замість мотоциклу Я усе не памʼятаю. Але основна складність була не стільки про англійську, скільки про те, як швидко реагувати та говорити.
-
Доброго дня! Дуже потребую вашої поради. У травні в мене буде 6 місяців як я працюю на компанію і можу розпочати процес іміграції по SWM. (SWO не підходить, бо немає затребуваних коштів) Мені запропонували роботу у новій компанії і просять приступити в середині травня. Чи можу я спробувати піти по SWM, вказавши ongoing employment і прикрипіти лист-пояснення, чому я змінила роботу перед подачею EOI?Я знайшла ось таке повідомлення від Wes *Так, по SWM. Хіба що звільнитися перед подачею на ЕОІ і покажете попередній досвід 6 місяців у Манітобі. Але то є ризик.* Я розумію, що це великий ризик, але хочу спробувати. Ні, то буду чекати знову 6 місяців. Може є в групі хтось, хто робив так само.
-
Нагадую всім, що волонтери, які ведуть даний чат, НЕ Є професійними імміграційними консультантами. Наші відповіді базуються на власному досвіді та досвіді десятків знайомих. Якщо у вас є сумніви щодо пояснення, звертайтеся до MPNP або до імміграцйних консультантів. Даний чат виключно для тих, хто планує самостійно іммігрувати без допомоги ліцензованих імміграційних консультантів.