Імміграція до Манітоби
-
Усім привіт. Скажіть будь ласка скільки часу займає розгляд заяви на повернення податків, якщо подавати всі документи в паперовому вигляді?
-
-
Так а при подачі на федеральному рівні, там не буде розбіжності в данних? Типу минула робота, теперішня робота? Може треба йти без роботи, бо по привінції теж йшов без роботи. В мене стоїть питання звільнятись спеціально для сво чи ні...Люблю свою роботу, але не впевнена, що хочу на ній бути ще 3 роки. Чи можна звільнитись, а потім заново слаштуватичь ттуди само? Чи не туди
-
Ви тільки по СВО хочете? 60 балів набираєте, гроші на рахунку є? Можете зараз не звільнятися, але тоді вказати в заявці, що у вас не безстроковий контракт (маючі на увазі, що ви не маєте намір залишатися там). Можливо буде потрібне додаткове пояснення цього офіцерові. Або у работодавця попросити надати вам довідку/контракт на рік тільки, а потім заключити новий, якщо ви вирішите тут залишитися. Інший варіант: Ви можете пойти по СВМ після 6 місяців, получити номінацію за кілька місяців і якщо вам робота не подобається далі, то змінити її до/на федеральному етапі, тільки повідомити про це офіцера.
-
Неправда, можно онлайн
-
Це у вас перша подача податків у Канаді? Бо паперова подача повинна бути перший раз, наступні можна онлайн
-
Я запитала, але відповіла 1 людина. Мене цікавить, чи можна після 6 місяців роботи звільнитись і в той час податись по сво. І через кілька місяців туди ж само влаштуватись. Чи є на федеральному етапі якась кнопочка, при нажатті якої кидає поирізній програмі. Типу як у провінційній -є робота зараз чи минулий досвід
-
ваше питання не дуже конкретне а розмите. Відповідаю як я зрозуміла вас 1- На федеральному рівні ви маєте повністю заповнити чим ви займалися на протязі останніх 10 років! 2- для Канади цікаво щоб ви були корисні для країни, працювати, платити податки, розвивати. Тому у ваших власних інтересах зробити свою заявку більш інформаційною та привабливою для офіцера який відкриє її, зважить по своїм критеріям і прийме рішення, порушили то ваші пробеми. 3- ви можете зробити профіль , але не сабмітити його без номінації та й самі побачите що там і як.