Імміграція до Манітоби
-
Це у вас перша подача податків у Канаді? Бо паперова подача повинна бути перший раз, наступні можна онлайн
-
Я запитала, але відповіла 1 людина. Мене цікавить, чи можна після 6 місяців роботи звільнитись і в той час податись по сво. І через кілька місяців туди ж само влаштуватись. Чи є на федеральному етапі якась кнопочка, при нажатті якої кидає поирізній програмі. Типу як у провінційній -є робота зараз чи минулий досвід
-
ваше питання не дуже конкретне а розмите. Відповідаю як я зрозуміла вас 1- На федеральному рівні ви маєте повністю заповнити чим ви займалися на протязі останніх 10 років! 2- для Канади цікаво щоб ви були корисні для країни, працювати, платити податки, розвивати. Тому у ваших власних інтересах зробити свою заявку більш інформаційною та привабливою для офіцера який відкриє її, зважить по своїм критеріям і прийме рішення, порушили то ваші пробеми. 3- ви можете зробити профіль , але не сабмітити його без номінації та й самі побачите що там і як.
-
Добрий день! У мене запитання при заповненні аплікації на номінацію потрібно вказувати bank statements for the last 3 months. Тобто станом на сьогодні чи підійдуть стейтменти за січень-березень (офіційні), а за квітень до сьогоднішнього дня просто Balance History з штампом банку? Чи це можна якось простіше зробити? Дякую
-
В понеділок була остання