Імміграція до Манітоби
-
Based on the information you provided in your Expression of Interest (EOI) to the Manitoba Provincial Nominee Program for Skilled Worker (MPNP-SW), we are pleased to invite you to submit a full application. А вони одинаково називаються 🙈 Різниця лише , що там лонг терм офер а там нема
-
-
Я подивився що по SWO потрібно набрати 60 балів , підкажіть будь ласка, якщо ви знаєте - за 4роки технікуму після школи скільки дають балів ?і якщо я почав працювати в лютому 2021 року і закінчив в жовтні 2022 року ( при цьому я працював на одному і тому самому місці, но спочатку на агентство,а потім перейшов працювати на власника заводу) скільки дають балів за це ? Як це правильно розрахувати?
-
Доброго вечора, всім. Я заповнила Express of Interest. На питання чи маю я довгостроковий контракт, при повній зайнятості відповілаТАК. В понеділок мені прийшов лист,що мене відібрали по спец. вибірці. Я набираю 60 балів , але я ж працюю і не змінюю роботодавця. Це помилка наскільки я розумію. Вірно?
-
Створюєте профайл ЕЕ, вказуєте ваш destination Manitoba, сидите у федеральному пулі і чекаєте, чи раптом не зацікавиться вами Манітоба. Якщо вам пощастило, вам напишуть з МПНП і запросять подаватись. Все. Ніяких SWO, SWM і іншого. Це прямий Express Entry sub stream. Ось про що скрін
-
Ви вказували в EOI, що ви є резидентом Канади?
-
А треба було вказувати Канаду, тому вас і закинуло в SWO зі спецвибіркою
-
Користувач Вікторія, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Може краще , ал..") не відповідає мові правил чату.
-
Тільки починаю вивчати тему PR, підкажіть будь ласка, де подивитися список професій, що не потребують сдачі мови.
-
Тому не зрозуміло, чому вас закинуло в SWO зі спецвибіркою(
-
Якби з всіх краін так можна було легко отримати довідку про несудимість, як з Данії. Просто 👏