Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, для подачі на LAA (номінація) достатньо копії сертифікату про визнання диплому з WES ? Чи потрібно додатково робити переклад і завіряти нотороально сам диплом ?
-
Для номінації не потрібно визнання від WES (хіба ви йдете через express entry), а так буде достатньо лише оригіналу та його перекладу від перекладача з печатками і афідавітом. Нотаріально нічого не треба завіряти.
-
Можете поділитися,де ви робили переклад документів?
-
Дякую
-
Ні, не потрібно. Я не завіряла, номінацію отримала 👌🏼
-
Дякую. Тобто переклади дипломів не потрібно ноторіально завіряти ?
-
@Portunol Василь. В телеграмі. Робить все вірно
-
Ви робили це в Україні?
-
Проте ви можете скористатися послугами українського перекладача і будучи в Канаді. Все одно на подачу не потрібно в паперовому варіанті надавати документи, лише їх скан-копії. А це дешевше ніж в Канаді напевне перекладати🙈
-
В Україні (я ще тут)
-
Так
-
Ви можете самі перекласти свій документ і безкоштовно його завірити в імміграційному центрі www.icmanitoba.com
-
А як записатися онлайн, ч хочу спитати офіцера на рахунок можливість відсутності деяких довідок
-
Питання, хто отримував довідку про несудимість з Турції ?
-
Дякую
-
Всіх прошу, хто має консультацію із офіцером MPNP щодо певних нюансів, документів, поширюйте інформацію тут у чаті. Дякую.
-
Вони не приймають онлайн, хіба що писати на емейл
-
Взагалі, нотаріальне завірення не вимагається для будь яких перекладів. Лише печатка перекладача та афідавіт.
-
Лена, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Афідавіт - що це таке ?
22 Jan 2023, 05:40
56052/228927
3 minutes ago