Імміграція до Манітоби
-
Афідавіт це там де перекладач клянеться, що він має право перекладати, і переклав все правильно. Може бути окремим листом, а може бути як абзацом після перекладного тексту. Зараз пошукаю свій.
-
Ось в мене так було.
-
Цей переклад до WES не мав ніякого відношення. Головне щоб перекладач поклявся, як так думаю. Та й було це 5 років тому вже.
-
ДНУ їм Олеся Гончара, він по ВЄСу так іде до речі
-
Можливо) Тоді іншого не знали. Вони таке всім видавали, вирішив не відмовлятися 😉
-
Вітаємо, Василина Микитюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня. Чи могли б підказати. Я працюю як apprentice. Подавався як Industrial electrician. Тобто це тір 7242.0 – Industrial electricians Але не знаходжу себе цьому списку НОК Проте знаходжу в 7241.0 – Electricians (except industrial and power system) Example titles Help Apprentice electrician. Але в той же час, там пише except industrial and power system. Могли б мені допомогти розібратися, який же в мене все ж таки ТІР? Дуже дякую
-
Пане Wes, мені здається, що ви час від часу посилаєтесь на якийсь екзотичний Guide 5527 що призначений для еміграції досить вузької категорії (who may apply "You were considered inadmissible to Canada..."). Для більшості людей в цьому чаті потрібен Guide Provincial Nominee Class (IMM P7000) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep72
-
Дивіться вище скріншот☝️
-
Я не пан Wes, але цікаво що не так з 5527?
-
Пробачте, то я на свій вік рахував
-
Цікаво. Ви часом вимоги до документів та аплікантів не звіряли у цих гайдах? Може вони однакові?
-
В розділі для кого призначений цей гайд написані випадки. Наприклад, "Who may apply? You may apply for permanent residence under the permit holder class if: You were considered inadmissible to Canada because of health issues". Є інший гайд для аплікантів, що отримали номінацію - P7000.
-
Співпадають частини, які стосуються тих самих форм. Наприклад як заповнювати Generic Application Form for Canada (IMM 0008). Але є відмінності в деталях. 5527 і p7000 відсилають до різних checklists IMM 5528 і IMM 5690, які мають певні відмінності, як от секція щодо подорожей.
-
А біометричний ,закордон й паспорт України є ?
-
Дуже смішно) книжка, не айді
-
Наскільки старого? З Серпом і молотом ?