Імміграція до Манітоби
-
У мене West Jet і мені не виходить пройти онлайн регістрацю
-
Може бути різне. Іноді пишуть, що для деяких рейсів неможливо зробити онлайн. Іноді вибірково - я летіла LOT, там є опція онлайн, але коли намагалась зачекінитись, то прийшов лист, що вас відібрано для реєстраціі на стійці в аеропорту. Всюди своі нюанси.
-
Дуже заспокоїли дякую,авто хвилююсь 40 годин летіти. Вже дві країни полетів.
-
Хтось писав, що вони вже не роблять для імміграції для українців. Не знаю, чи то правда
-
А на яку почту ви їм писали? Я просто вже відправив їм кошти але не вказав у дописі моє ім'я і тд.(такої опції при пересилці просто не було
-
b-krk@ms.gov.pl
-
Робили, дуже довго. Не відповідають. Пробуйте іміджевий центр, там все онлайн.
-
так я зробив заявку у них, але у мене немає додатка до диплома. А вони без нього я як зрозумів не хочуть
-
apostille.in.ua/ua/
-
Ми робили в грудні. Писали на пошту ssc@successcentre.ca Чекали на відповідь десь 3-4 тижні, після відповіді занесли документи і далі сама евалюація зайняла ще десь пару тижнів
-
а що то за центр? Чи можете підказати сайт або як з ними сконтактувати?
-
Але якщо не спішно, то можна продовжити писати і дзвонити. Буває відповідають.
-
Їх у офісі майже не буває. З початку Ковіду, тільки коли дадуть відповідь на листа, тоді тільки призначать зустріч в офісі, на 1 годину і все, знову там нікого.
-
Я робила у січні, тут у Вінніпезі, написала листа, чекала десь 2-3 тижні, після назначили зустріч і там все швидко далі. Але не знаю, чи роблять зараз.
-
Теж пишу їм і дзвонив або автовідповідач відповідає, на пошту теж пишу але немає відповіді
-
так
-
Ооо дякую ! Тобто , якщо усі вимоги виконані, можна вже аплаїтися ? Дякую !
-
звісно можна подавати без перекладів. Даже після LAA вам дають 60 днів на подачу заявки
-
Подавайтесь. Вес писав це на днях.
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
56153/231838
less than a minute ago