Імміграція до Манітоби
-
Запишіть собі це в нотатник. Ви б замість відповідати згаряча, дивились офіційні дані
-
На федеральний тільки форми і свідка про несудимість
-
Добра англійська перекрила бали за вік!!
-
Вчора статтю читав, то писали, що минулого року MPNP був місяць коли вибірка йшла з лімітом 492 бали :) Так що "заберуть всіх" не переживайте
-
Вибачте, а чи реально найти житло, яке зможе оплачувати держава ? І чи є така функція ?
-
Доброго дня. Консул продовжив дитячий паспорт і я почала заповнювати дитині заявку на новий візитор рекорд. Форма, яку завняємо через adobe reader, має багато нюансів. Можливо тут хтось знає як правильно написати відповіді, а саме: графа емплоймент є обовязклвою ( моїй дитині 3 роки ) , як краще вписати інформацію. Також як вона є візитером, я сказала що вона їде до родини, і період її перебування вказую дату заповнення анкети, а кінечною вписала дату закінчення мого ворк перміту. Не знаю чи так правильно, підкажіть, будь ласка. Заявку я ще не підтвердила.
-
Дякую що перенесли сюди . Я не писав що чекати на номінацію треба 6 місяців . І про номінацію в загалі . Людина запитала скільки чекати на ПР після того, як відпрацюють 6 місяців . Я відповів 3-4 роки в дав посилання на цей чат . Мене попросили на расказувати байки , і скінули скрін де людина отримала номінацію за місяць, що доречі дуже круто .
-
-
Ну а де байка ? Людина отримала номінацію а не Пр . ПР ще чекати 22 місяца приблизно . 6 місяців відпрацювати , отримати номінацію (1 місяць чекали з вашого скріну) . 22+7= 29 місяців , два з половиною років , це якщо пощастило і все дійсно швидко разглянули . Я написав років 3-4 з запасом щоб людина усвідомлювала як воно буває .