Імміграція до Манітоби
-
Всім доброї ночі.можете підказати де можна знайти безкоштовно або за невелику плату речі, окрім уно. Пам'ятаю є ще якийсь магазин же треба реєструватися. Але в мене данних по ньому. Бо знайшли роботу і треба все купили до житла. А ціни поки немає зп кусаються. 😬😊
-
Користувач dr_hools, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Food handler ce..") не відповідає мові правил чату.
-
Hi everyone, Whoever already applied for mpnp with Cuaet visa, could you please share your timeline? I have applied on April 4th and still looks "received".
-
immigratemanitoba.com/2023/04/eoi-draw-176/ All occupations score 651 🤗
-
Дякую за роз'яснення!
-
Я все подавала онлайн, судячи з усього так підтвердження диплому займає менше часу. З моменту подачі пройшо 3 місяці, коли заявка подана відповідали швидко (1-2 дні), підтвердження ще не отримала але крайній термін в особистому кабінеті wes вказано до 10 травня
-
Підкажіть будь ласка з приводу вклейки візи (родичі в Україні. Робимо їм візу Cuaet). Тож головному апліканту вже прийшло повідомлення що можна робити вклейку, а додатковому - ні. В документі написано що є 30 днів на вклейку. Чи це так? Начебто скасовані були ці строки. Краще дати на вклейку спочатку один паспорт а потім інший чи чекати 2? Я хвилююся що можуть людині яка може перша дати на вклейку паспорт отримає візу на 3 місяці (як це буває) і тоді можна не виїхати разом. Будь ласка направте на якусь інфо з цього приводу
-
Доброго дня. Як позавчора офіцер телефонував вже моєму керівнику з мого приводу то скільки маю чекати на номінацію? Я так розумію що кілька днів?
-
Доброго дня. Скільки часу може, в середньому, зайняти шлях отримання PR по провінційній програмі, враховуючи кількість новоприбулих? Звичайно якщо з документами все ок.
-
Дякую