Імміграція до Манітоби
-
immigratemanitoba.com/2023/04/eoi-draw-176/ All occupations score 651 🤗
-
Дякую за роз'яснення!
-
Я все подавала онлайн, судячи з усього так підтвердження диплому займає менше часу. З моменту подачі пройшо 3 місяці, коли заявка подана відповідали швидко (1-2 дні), підтвердження ще не отримала але крайній термін в особистому кабінеті wes вказано до 10 травня
-
Підкажіть будь ласка з приводу вклейки візи (родичі в Україні. Робимо їм візу Cuaet). Тож головному апліканту вже прийшло повідомлення що можна робити вклейку, а додатковому - ні. В документі написано що є 30 днів на вклейку. Чи це так? Начебто скасовані були ці строки. Краще дати на вклейку спочатку один паспорт а потім інший чи чекати 2? Я хвилююся що можуть людині яка може перша дати на вклейку паспорт отримає візу на 3 місяці (як це буває) і тоді можна не виїхати разом. Будь ласка направте на якусь інфо з цього приводу
-
Доброго дня. Як позавчора офіцер телефонував вже моєму керівнику з мого приводу то скільки маю чекати на номінацію? Я так розумію що кілька днів?
-
Доброго дня. Скільки часу може, в середньому, зайняти шлях отримання PR по провінційній програмі, враховуючи кількість новоприбулих? Звичайно якщо з документами все ок.
-
Дякую
-
Строки всі написані на офіційному сайті, переважно займає до 2-х років… Зараз IRCC страйкують пару місяців, тому може взяти навіть довше…
-
Добре дякую
-
Доброго дня. Друзі можете надати інформацію, де вказано які потрібно документи перекласти. А також порадити хорошо еміграційного консультат, який проводить консультації у Вінніпег звісно за гроші?)Дякую
-
Так дякую вже розібралася 👍
-
Поясніть будь-ласка хто-небудь. Правильно я розумію що від вибору провінціі залежить швидкість отримання pr (якщо моя сфера айті буде користуватися попитом у цій провінціі то швидше знайду роботу і отримаю pr) та рівень допомоги при імміграціі(житло перший час та курси мовні) . Чи хто підскаже якщо іммігрувати у Манітобу із сфери IT буде сенс чи розглядати інші провінціі? Не можу розібратися(
-
Дякую 👍