Імміграція до Манітоби
-
Гроші це 10 тис.на основного і по 2 на ін.членів сім'ї,англ.- мінімуи 4? Так?
-
Для всіх: "SWO для українців" - це Special immigration measures for Ukrainians. Загальний пул для SWO не має жодного відношення до спецвибірки. Не плутайте ці два стріми. SWO and Special immigration measures for Ukrainians передбачають попередній зв'язок із провінцією. Це must have, як і мова, і гроші SWM є загальним стрімом для всіх, хто працює у Манітобі.
-
Якщо здаєш англійську на 3 ,то навіть якщо є 70 балів ти не проходиш по SWO ?правильно?
-
Дякую
-
Мінімум 4 по всім модулям тесту, тобто 4 по читанню, 4 по письму і тд. Середнє арифметичне не вираховують! Це теж важливо! Якщо всі модулі будуть по 8, а один 3- то не проходить.
-
Враховуючи теперішній стан цін та рецесію, то я б не починав з БК чи Онтаріо життя в Канаді. Але, якщо без дітей, а тим більш, якщо подружжя і обидва в IT, то можна рухатись і туди.
-
Доброго дня! Сталася така ситуація! Мені прийшли піти до розрахунку але я зараз знаходжуся в Канаді і Польського рахунку я не маю! В Полі де потрібно ввести номер рахунку Iban я немаю,бо в Канаді такого як Iban немає! Можливо хтось зустрічався з такою ситуацією?
-
Також майте на увазі, що бал по IELTS не завжди дорівнює CLB.
-
Ще є питання з приводу пункту « праця за останні 5 років» . Якщо , на жаль , нема роботи , яка б підтвердила , що я працювала . Також немає 1 року та більше досвіду роботи . Що би ви порекомендували написати в цій графі ? Чи можно залиши без відповіді ? Чи я можу вказати роботу , але не факт , что ії підтвердять в Україні , коли government of Canada буде перевіряти . Також в мене пункті “ work experience last 5 years ” - 0 балів .
-
Такий розподід 4,5 listening і для SWO і для SWM?
-
Знову ж таки подаю свою власну думку, як би я особисто робив. Але вам вирішувати, як і що робити. Офіцер повинен бачити, що я чимось займався до Канади, десь працювали. Інакше будуть питання, якщо у мене взагалі немає ніякої історії. Вказана інформація може бути не підтверджена, я можете додати один лист пояснення для цього, де напишу, що працював, але надати документальне підтвердження не можу з певних причин (війна, втрата зв'язку із роботодавецем тощо). Історія за 10 років має бути вказана. На федеральному етапі ви вказуєте ,що ви робили і де жили з 18 років