Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, я не на те повідомлення зіслався.
-
Потрібно мати лист від роботодавця з обов'язками, зарплатою, годинами
-
Що ви маєте на увазі? Документи потрібно всі, які вимагає програма. Якщо ви про те, як довести чи ви можете працювати в TEER 4-5, то так, там все простіше. Читайте вимоги самого TEER
-
Я про лист з обов'язками і тп
-
Якщо teer 4-5 то достатньо тільки написати NOC? Без якихось пруфів?
-
Так, я читала це Але освіти подібної немає, є лише досвід з роботи в Україні, але бали клеймити за ту роботу не будемо. Хіба що пояснювальну записку подамо про це Однак в переліку його обов‘язків те, що не потребує ліцензій Я думаю, що здана мова нам ніяк не допоможе, якщо раптом офіцер захоче перевірити освіту
-
Всім новим учасникам чату нагадую, що у нас є другий чат, де ми обговорюємо життя , побут, навчання, роботу, розваги у Манітобі. t.me/ManitobaLife
-
Дякую! Так і думала зробити) бо навряд чи для офіцера логічно, що магістр вчитель історії ремонтує дома на колесах😅
-
Дякую
-
Не треба на 0-3
-
Потрібно.
-
Якщо чоловік працював у даній сфері в Україні, то обов'язково це потрібно буде написати у полі additional details для employment history. Вкажіть, що він таку роботу виконував в Україні.
-
А я так і не зрозумів, чи можна продовжувати термін дії work permit ?
-
Мій син, зараз йому 17, закінчив школу в Україні і зараз навчається в 12 класі. Не знаю як в інших школах, Грант парк не видає канадського атестату якщо дитина вже має атестат з України.
-
Дякую 🙋
-
Якщо у вас завершується, то потрібно продовжити, але продовжений перміт також буде на три роки. Паспорт обов'язково має бути дійсний.
-
Мені прийшов лист 17 квітня, пройшла за СВМ
-
Які ще є групи про Permanent Residence ?
-
Чи тут таких ще не має?
-
Привіт Всім Хто скільки чекав після номінації,коли субмітили і заплати 500$ плюс біометрік рекордсмен здали?
22 Jan 2023, 05:40
56354/230861
2 minutes ago