Імміграція до Манітоби
-
Захоплюють індуси Канаду и не беруть на роботу інших😂
-
Сюди більше ніхто не хоче їхати
-
Хмм...індуси знову😂
-
Англійська розмовна якшо що
-
Це не так легко найти 2 партайма, я зараз шукаю підробіток на вихідні, ніхто не бере , всюди студети з індії, при тому навіть по приколу ходив біля себе в мак і кфс
-
Можуть*
-
Доброго дня, Жінка і чоловік (одружені) можу подавати eoi по mpnp окремо щоб мати більше шансів? Типу якщо одному дадуть то і другий отрима.
-
Бо партайм не годиться для подачі на номінацію і на партттайм не проживеш
-
Щодо роботи: добре резюме і нетворкінг дуже добре працюють. Реальний кейс: людина прилетіла три дні тому і сьогодні вже мала перше інтерв'ю у величезній корпорації. Другий кейс: жінка прилетіла на початку листопада, зробила резюме, рознесла по всіх рітейл магазинах по Пембіні, за два тижні мала 8 дзвінків та 2 офери. І я ще маю з два десятки інших кейсів, і це тільки я один, хто помагає з резюме. А волонтерів, залучених у менторшип програмі дуже багато. І більшість влаштовується на роботу. Також є ще один посил: в погоні за фултайм роботою, люди відкидають справді добрі пропозиції партайму, а це не правильно.
-
Сюди: t.me/ManitobaLife
-
За мене не треба хвилюватися. Я буду боротися за роботу 😄
-
Окей, так кажете, наче я повинен бути в курсі🤦♂️
-
Не треба. Вам особисто в першому аеропорту дадуть зразу роботу. Якщо що, назад до Польщі повернетесь.
-
А нічого що цей бізнес виграв тендер на охоронку лікьор маркету ? Чи то таке ?
-
Треба боротися за роботу виходить😂
-
Не дещо а не має. До манітоби не мало особ їде, а тисячі
-
Один випадок не є правилом для всіх бізнесів.