Імміграція до Манітоби
-
Номінацію ще чекаємо, завтра буде 4 місяці. Статус на тепер in process. Було уточнення від офіцеру, все завантажили чекаємо далі ☺️ тож строк може бути кілька місяців а може бути і набагато більше ніж ті 20 (якщо брати тий самий підхід к розгляду)...
-
А де можна подивились розклад коли буде гаступна номінація,дякую
-
Дякую Вам
-
Якщо щось здавати вам не потрібно, то це скорочує ті 20 місяців очікування + як на якого офіцера потрапите
-
А хто скількии чекав ? Я розумію що на сайті є інформація. Номінація вийшла за 9 днів ,в мене.
-
На сайті є узагальнена "середня" цифра очікування і вона стала ще меншою і зараз це 20 місяців (тут і медицина і біометрія і розгляд)
-
Я зрозумів дякую
-
ваша біометрія дійсна 10 років, більшість її здавали для візи CUAET. на ПР ви просто прикладаєте лист про її дійсність.
-
Так, завантажили все 21 грудня і 22 грудня отримали номер справи на номінацію від цієї дати і є відлік 😂 середній час на розгляд справи претендентів на момент подачі був 2-3 місяці, якщо що
-
То ви після сабміту чекаєте 4 місяця?
-
Я зрозумів ,дякую
-
А ну це норма, якщо бали були гарні 👍 тепер сабмітити документи по LAA і вже тоді буде в вас номінація. Адже зараз вас тільки відібрали для подання на номінацію
-
9 днів
-
Відбір з пулу
-
Номінація чи видбір з пулу EOI?))
-
Удачі вам там,надіюсь все вийде
-
Сьогодні п'ятниця може сьогодні і дадуть її 😂 а може і ні.. зважаючи на ті страйки держ працівників
-
А приблизно знаєте коли буде ?) в мене залишилось 50 днів до заповнення анкети Хотілось дочекатись відео та заповнити за зразком
-
Виписок досить
-
Підскажіть чи обов'язково щоб кошти лежали не меньше трьох місяців, чи мається на увазі виписки з рахунків за три місяці
22 Jan 2023, 05:40
56379/229857
15 minutes ago