Імміграція до Манітоби
-
І паспорту того вже немає зі штампом
-
Там безвізовий режим, це для мого чоловіка. А його чортяки по світу потягали, а я тепер все це збираю до купи 😂
-
Дякую, спробую спочатку написати лист пояснення, може підійде
-
Зараз 30 днів для українців не діють, поки
-
Вітаю,підкажіть, будь ласка!Здали біометрію 13 квітня,чекаємо на ухвалення візи.А з 20 по 29 травня маю летіти в Ірландію.Наскільки знаю,що після ухвалення візи є місяць часу ,щоб поставити візу в паспорт.Дуже переживаю,якщо,можливо її ухвалять за два тижні і я тоді не встигну відправити паспорти для вклейки в місячний строк.Можливо хтось з таким стикався🤔і були такі випадки?
-
Тільки моє припущення. Якщо немає паспорта, то думаю можна запросити з митниці данні по історії його перетину кордону Канади.
-
Він трошки молодший за Дункана 😂
-
Це стандартна відповідь. Писалася завжди.
-
Та я ж кажу, що то сто років тому було, спробуй зараз це все знайти 😅 але дякую за ідею, може і дійсно десь в імейлі є підтвердження
-
Можете дати посилання на джерело інформації?
-
Якщо не клеймити за спауса досвід, то достатньо пояснення, або резюме. Сьогодні про це вже писали.
-
підкажіть будь ласка, я бачу шо треба завантажувати документи того хто подаеться та дружини, і це відноситься і до дипломів про роботу ітд «Signed letter of reference from each employer of the applicant and spouse» Я правильно зрозуміла?
-
дякую 😋
-
так ось зробила пошук по spouse. не бачу. Я буду подавати чоловіка ( в нього лапки😁) але скрізь бачу шо моі докумети також треба. Чи я туплю?