Імміграція до Манітоби
-
підкажіть будь ласка якщо чоловік вийшов на роботу на початку січня пропрацював цілий місяць і зламав ногу і був на «лікарняному» 6 тижнів, тобто 1,5 місяця. чи можемо ми подаватися на початку липня (буде 6 міс)? роботодавець з радістю допоможе з паперами.
-
За гроші? Це взагалі дурдом
-
Друзі, як можна точно визначити нок за яким я працюю ? Чи це не принципово. Я перевіряла на сайті офіційному, але не можу бути впевнена. Працюю General Worker на заводі, займаюся зборкою на лінії. Але на сайті , такої позиції немає. Є general labourer і ще багато опису далі. Це одне і те саме, наче. Я вірно розумію , що це 95109? Чи є десь джерело, де можна ще точніше перевірити ? Треба для заповнення EOI Дякую
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, щодо заповнення аплікації на номінацію. Є питання по розділу Relatives and Friends. І я, і чоловік маємо брата і сестру, які зараз проживають в Торонто (також приїхали по CUAET). Чи потрібно вказувати їх дані в розділі Relatives and Friends чи це стосується тільки громадян або ПР? В аплікації нема уточнення з цього приводу.
-
Добрий вечір усім.Скажить будь ласка,як називається документ котрий треба взяти у роботодавця для подачи на ПР і як Він виглядає.Дякую