Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт, підкажіть хто реєструвався на celpip. Показує дати аж на червень, квітень-травень весь sold out. Чи буває що додають місця чи тільки якщо хтось відмовиться?
-
Тільки якщо хтось відмовиться. Але то ще й піймати треба, то майже нереально. Так, запис зараз на місяць і більше наперед. В кінці березня записувався на 5 травня.
-
На IELTS здається приблизно такі ж сроки. Але можу помилятись.
-
Дякую! Дивилась зимою і там дати були вільні за 2-3 тижня, тепер жалію що не записалась 😅
-
Хоча дані введено правильно
-
Доброго вечора! Можливо хтось стикався з такою проблемою, не можу додати свою програму до свого облікового запису(add (link) your application to your account)
-
Знайомі здавали і кажуть що celpip трохи легший, тому ielts навіть не розглядала
-
ви хоч оясніть, що це таке. звідки скріншот
-
Canada.ca
-
що саме ви хочете добавити? Не зрозуміло
-
Ось в мене , таж сама ситуація, що і на цьому відео
-
youtu.be/548uuSUoNk4
-
я не маю часу дивитися відео. Конкретно. Ви створити хочете для: податкова декларація; віза; подача на ПР по ЕЕ або на ПР без ЕЕ?
-
Цей лінк здається для тих, хто applied on paper. Чи він використовується ще з якоюсь ціллю?
-
Я робив, перекладач в Торонто. Знайшов на офіційному сайті консульства…
-
Довго, я чекаю вже два місяці
-
Все питання вирішив! Дякую,що відгукнулися, на моє не чітко сформульоване питання!
-
Тут писали, що близько 3 тижнів. У мене минув 1 тиждень від заінка, чекаю поки що
-
В мене мама як головний аплікант отримала і вклеїла візу у листопаді, папа ще досі чекає. Аплікація без руху 😔 У мами термін до листопада 2023.
-
Amelia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
56470/228912
less than a minute ago