Імміграція до Манітоби
-
Я робив, перекладач в Торонто. Знайшов на офіційному сайті консульства…
-
Довго, я чекаю вже два місяці
-
Все питання вирішив! Дякую,що відгукнулися, на моє не чітко сформульоване питання!
-
Тут писали, що близько 3 тижнів. У мене минув 1 тиждень від заінка, чекаю поки що
-
В мене мама як головний аплікант отримала і вклеїла візу у листопаді, папа ще досі чекає. Аплікація без руху 😔 У мами термін до листопада 2023.
-
Amelia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, Валера Каськов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Hi Everyone, Maybe some of you have noticed, there is a strike going on at downtown. They are federal social workers. So it will effect all immigration applications as well.If you have applied for MPNP, it might cause delays. Fyi
-
Добрий день, підкажіть будь ласка у когось був кейс, що чоловік мейн аплікант але він ще в Україні, а я з дітьми в Канаді, і чи можна завершити процес та отримати пр без нього, може є такий єксепшн?або такий досвід? Дякую.
-
Дякую
-
Ні, PR першим має отримати головний аплікант і вже потім всі депенданти. Без ексепшенів🤷🏻♀️
-
Я буквально позавчора писав, що головний аплікант повинен залендитися першим, щоб вся сім'я отримала ПР. Виключень немає.
-
Видаліть цю рекламу. То зовсім не по адресу.
-
You've missed - chat is about different country.
-
Цікава інформація як здати на права ,як отримати права в Америці,посилання на тести для готування до экзамену А також де шукати спонсора до Америки і як можна придбати автівки для сім'ї безкоштовно,та ще багато цікавого підписуйся та дивись ⬇️ youtu.be/QzSR-okclxE
-
@Keieefai хоче кікнути Анжелика з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Скажіть будь ласка, чоловік працює трак драйвером, їздить по Канаді. На питання : Have you or your spouse ever visited or lived in another Canadian Province? я відповідаю - так?
-
Дякую
-
Якщо офіційно він влаштований у Манітобі і компанія Манітобська тоді - ні. Так тільки якщо працювали та вчилися у інших провінціях
22 Jan 2023, 05:40
56484/230031
less than a minute ago