Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, по перекладах. Чи я правильно зрозумів. 1. Пишемо : назва документа , original/original translation. (Якщо не влазить в 1 файл додамо цифру 1, 2 і тд) 2. Таким чином на диплом мінімум 4 об'єднані файли: Diplomaoriginal Diplomaoriginaltranslation Transcriptoriginal Transcriptoriginaltranslation Я правильно роблю?
-
Дякую ! добрі люди мені вже вище відповіли які саме вимоги)
-
кеш мається на увазі ваші гроші на рахунку. Виписки з банку за останні 3 місяці, я вантажила ті самі що і на номінацію, нові поки не брала, запросять візьму
-
наприклад паспорт усі сторінки у одному файлі, диплом у другому усі сторони, додаток до диплома у третьому з обох боків, переклади окремо на кожний документ.
-
Що значить всі документи чітко по файлам? Як по іншому може бути ? ..
-
переклади без слова оригінал. Номерів вкінці у мене не було, всі документи були чітко по файлам. Все інше ок
-
Чи можна першу сторінку (яка загальна для 2ох дипломів ) продублювати і туди і туди , і дати просто переклади, без ксерокопій оригіналу (бо деякі пропущені, власне одна лише so far). А головне переклади є всі і по них вес уже зробив еволюцію курс курс ...
-
І ще питання: В ім центрі зробили переклади по 2 диплома в одному перекладі, плюс просто переклади без ксерокопій оригіналу🙈 Що зараз робити ?
-
Скажіть будь ласка MNPN “ relatives & friends “ Можу вказати свою маму , яка проживає в Канаді зі мною по CUAET ? Чи не треба ? Мені 24 , мамі 53
-
Дякую. 🙏
-
Евалюцію прикріпляйте вкінці в інші.
-
Робіть як вже є, просто подумайте що буде відкривати файли людина, яка вперше бачить ваші документи, вони мають виглядати зрозуміло з першого разу
-
Користувач gho5tw0lf, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Имеется в виду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Имеется в виду связи с PR или Citizenship
-
Знайомі вказували, бо потім все одно цю інформацію потрібно вказати на федеральному етапі, але НЕ вказували, що мама will endorse my Settlement Plan і не вказували, що дозволяють поширювати їхню персональнуінформацію із мамою.
-
Дякую
-
Моя порада - знайдіть викладача в Україні, дуже добре готують, і час також зручний
-
Всiм привiт . Треба пiдготовка к аелсу на 4 ки . Час э зранку для навчання . Допоможiть будь ласка .Живу Мiсто Вiннiпег бiля аеропорту .
-
В аеропорту ніяких паперів не давали:((
-
митну декларацію прикладете, сільки завезли😜
22 Jan 2023, 05:40
56548/230720
44 minutes ago