Імміграція до Манітоби
-
Друзі Якщо при подачі ЕОІ , двічі засабмітила його. Ну тобто після першого разу думала, що сторінка просто зависла, та нажала «сабміт» ще раз. Це вийшло , як апдейт. Це ж не страшно ? Та не повиливає на швидкість відбору з пулу ?
-
Дякую Заспокоїли
-
Так
-
Аналогічно І після цього вас відібрали ?
-
У мене не вплинуло. Перший мейл прийшов з підтвердженням EOI, другий тут же прийшов з повідомленням, що заявка EOI була оновлена.
-
Ви можете оновляти засабмічене ЕОІ скільки хочете
-
Супер! Тоді все добре !
-
ЕОІ відбирається автоматично системою, не людина переглядає ЕОІ. Якщо критерії виконані, ви автоматично отримуєте LAA.
-
Дякую. Я думала, може це буде виглядати як те, що потрібен доп час на розгляд , щоб перевірити зміни Але вже зрозуміла
-
🥳6️⃣0️⃣0️⃣0️⃣🎉
-
Зараз мій кабінет виглядає так
-
Це список документів які я маю підвантажити на федеральному етапі вірно ? Цікавить саме 13 пункт, мені типу точно потрібно ще довантажити свідоцтва про народження своє і дружини + свідоцтво про одруження і національні паспорти ?
-
Screenshot (22 квіт. 2023 р. 23:13:42)
-
І тоді в аддішнл документах ще щось ? (свідоцтво про шлюб, .....) ?
-
Там де фото і номінація то зрозуміло....а в самий перший пункт підвантажувати тільки закорд.паспорти чи укр.теж ?
-
Screenshot (22 квіт. 2023 р. 23:17:27)
-
Я правильно розумію, українцям краще подавати на Skilled Worker Overseas, тоді буде окремий стрім для українців, а не Manitoba Skilled Worker? Дякую
-
Ви не вибираєте по чому йти, лише можете створити умови для цього. По великому рахунку нема різниці окремий стрім, чи ні. Люди на інші фактори звертають уваги, вивчіть обидва варіанти та виберіть, що підходить Вам.
-
Ні. Swm набагато простіше , плюс без англ ter 1-3 можна.
-
хто вже подав EOI , для категорії NOC де не потрібно здавати англійську мову , там же при реєстрації, не дає система продовжити ,якщо не вибрати ,що англійська мова здана останні 2 роки, це потрібно обходити?
22 Jan 2023, 05:40
56577/229773
4 minutes ago