Імміграція до Манітоби
-
Але ж підпис через дію
-
Не тільки. Це лише один із варіантів. Можна і без Дії.Підпису обійтись 😌
-
Я робила з сайту МВС (тому що в дії таких довідок немає, лише на сайті МВС) і заходила через дія.підпис Мою довідку з її перекладом офіцер прийняв і мені дали PR.
-
А ви посилали у консульство цей витяг з сайту МВС, щоб отримати на офіційному бланку?
-
Ця довідка і є офіційний документ. Там спеціальний код є за яким перевіряється її дійсність. Тому не має сенсу затверджувати офіційно ще раз те що і так є офіційним🤷🏻♀️
-
Дякую 💙
-
Нічого такого не робила, бо я в Україні і подавала все онлайн. Онлайн скачала з сайту, скинула файл на переклад перекладачу і все. Навіть не роздруковувала той файл з МВС, так і прикріпила в свою заявку з відсканованим перекладом.
-
Дуже дякую!. А референси писати досвід роботи так само ? N-S-Referens-companyX- original N-S-Refeens-comp-translalarion
-
Підкажіть для подачі на по треба довідка про несудимість,довідку отримав з сайту МВС її треба просто перекласти + афедавіт чи треба відправляти у консульство для затвердження?
-
Буквально пара повідомлень вище😉
-
Підкажіть, будь-ласка, як референси записувати по роках чи назвах фірми? Теж окремо файл і переклад?
-
на федеральному етапі немає жодного значення яка буда програма по номінації для списку документів.
-
я записувала по назвам та країнам. В мене окремо.
-
Вам потрібно все з 13 пункту, що є в наявності. Ви здається вже завантажили усі свідоцтва в секцію Birth certificates. Свідоцтво про одруження, та українські паспорти підвантажуєте в Additional documents. Там є тип документи Marriege certificate та National ID Я завантажував усі сертифікати з поліції в секцію Police certificates
-
В ім центрі окрема сторінка на клятву а тут таке ...
-
Якщо не важко, може хтось покаже, як виглядає у Вас клятва перекладача саме з України, бо мені прислали , просто переклад, печатка українською і напис переклав перекладач такий то ... Це не підійде?
-
I can't believe I could share my own testimony on binary trading, because I have lost my money twice to scammers so I was afraid to invest but I have to keep on because I know am going to meet with the right person until I saw someone's testify about Sir Charles_Gary , I decided to try him,to my surprise I got my profits has he told me,am really happy for that you can if you want via telegram.me/joinchat/gYPvcR_mCGcyMzA8 telegram.me/joinchat/gYPvcR_mCGcyMzA8
-
Кажіть перекладачу, що вам потрібно зробити переклад з афідавітом та печаткою перекладача
-
Багато фото цих клятв відкладали пару-тройку днів тому. Пошукайте в чаті
-
@ElSombrero хоче кікнути Amelia з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
56626/230735
5 minutes ago